Portfolio - een indruk

Corporate Management & Renovatie
- a management company.
Executive Assistant
- CEO gedurende complexe reorganisatie.


Internationaal Software Ontwikkelaar
- wereldwijde aanbieder hoogwaardige software oplossingen en diensten Textile & Apparel Industry.
Executive Assistant
- CEO a.i.


Internationaal organisatieadviesbureau
- een van werelds' grootste organisatieadviesbureaus, opererend op gebied van strategie, organisatie, operationeel en technologie.
Executive Assistant
- Director.


International Telecommunications Company - Schiphol-Rijk
- toonaangevend telecommunicatiebedrijf dat totaaloplossingen biedt aan bedrijven en overheden in Nederland, Oostenrijk en Noorwegen.
Executive Assistant Chief Executive Officer gedurende reorganisatie
Executive Assistant Chief Financial Officer
- tevens plaatsvervangend Executive Assistant Chief Executive Officer en Chief Development Officer.


Multinational - Schiphol-Rijk
- specialist baby food and clinical nutrition company. Schiphol-Rijk
Directiesecretaresse Lid Raad van Bestuur,
- secretaresse Directeur Operations Supply Chain en secretaresse Global Marketing Director.


International Telecommunications Company - Schiphol-Rijk
- toonaangevend telecommunicatiebedrijf dat totaaloplossingen biedt aan bedrijven en overheden in Nederland, Oostenrijk en Noorwegen. Executive Assistant Chief Financial Officer,
- tevens plaatsvervangend Executive Assistant Chief Executive Officer en Chief Development Officer.


Internationale Denktank - Leiden
- voor overheden, instellingen en bedrijven, gericht op het maken van beleid en het bedenken van oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken in de publieke en private sector.
Hoofd Secretariaat
- leidinggevend aan het secretariŽle team (10 medewerkers) met focus op reorganisatie van zowel de administratieve processen als het opnieuw motiveren van de medewerkers en oplossen van problemen welke waren ontstaan t.g.v. een fusie.


Internationaal Bloemen en Planten Export bedrijf - Aalsmeer
Directiesecretaresse / officemanager
- stroomlijnen van alle administratieve processen directiesecretariaat door middel van identificatie van problemen, aandragen van oplossingen en het na goed overleg met vaste medewerkers en directie, succesvol implementeren van deze oplossingen. Wegwerken algemene achterstanden. Prijsafspraken leveranciers.
Project merkenregistratie. Project verhuizing. Opzetten database. Project huisstijl . Directiesecretaresse CFO en CEO.


Amerikaans Internationaal Adviesbureau- Amsterdam
Officemanager
- op orde brengen en reorganiseren van de administratie, inclusief contacten en afwikkeling met de belastingdienst. Lokaliseren van nieuw kantoor en woonruimte voor directeur / medewerkers. Afsluiten van contracten c.q. onderhandelen met leveranciers, organiseren van de ophanden zijnde verhuizing.


Internationaal belastingadviesbureau - Amsterdam
Officemanager /Directiesecretaresse
- beheer van het eigen kantoor, inclusief het zelfstandig onderhouden van contacten met cliŽnten (vnl. Engelstalig), contactpersoon t.b.v. onderhandelen en afsluiten contracten met leveranciers. Facturatie. Debiteurenadministratie. Urenadministratie. Correspondentie. Vertalen. Leveren van office managementdiensten aan haar cliŽnten zoals het regelen en inrichten van kantoorruimten, werving en selectie, het laten opzetten van B.V .'s, verzorgen van inschrijvingen of wijzigingen Kamer van Koophandel, het opstellen van budgetten en het beheer en controle daarvan, nakijken van huur- en leverancierscontracten e.d.


International Voicemail Provider - Amsterdam & Birmingham
Officemanager
- verantwoordelijk voor het officemanagement van zowel het Europese hoofdkantoor in Amsterdam als het filiaal in Birmingham, Engeland. CoŲrdinatie en aansturen sales-team (15 personen), verzorgen van trainingen voor cliŽnten, crediteurenadministratie, organisatie van bijeenkomsten voor relaties, organisatie van beursstands voor het bedrijf in Engeland, budgetbeheer en controle voor zowel het kantoor in Birmingham als in Amsterdam, contacten onderhouden en verbeteren met het Amerikaanse moederbedrijf.
Verder verantwoordelijk voor alle contacten en contracten met de leveranciers voor het bedrijf zoals bijv. het wagenpark- en woonruimtebeheer voor de buitenlandse medewerkers verblijvend in Nederland of Engeland en is de verhuizing van de kantoren in Amsterdam en Birmingham naar Londen georganiseerd en uitgevoerd.


International Consultancy - Filippijnen - Officemanager
- leidinggevend, volledige verantwoordelijkheid voor de administratieve afdeling bestaande uit 30 medewerkers.
De nadruk lag op het reorganiseren en stroomlijnen van alle administratieve processen, het aanbrengen van structuur in het personeelsbeleid (o.m. opnieuw motiveren van "uitgekeken" personeel) en met succes op projectmatige wijze de fusie organiseren van twee bedrijven waardoor er uiteindelijk een efficiŽnt draaiende administratieve afdeling met 70 gemotiveerde medewerkers is ontstaan en een winsttoename met ruim 30% werd gerealiseerd.
.top